Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne Yeni Yol Çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne Yeni Yol Çalışması
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak ve vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini hızlandırmak için önemli bir projeye daha imza atıyor. Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında yapımı devam eden Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne bağlantı sağlayacak yeni yol çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

400 yatak kapasiteli Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne erişimi kolaylaştırmak amacıyla Güney Bağlantı Yolu’ndan açılacak yeni yol, 20 metre genişliğinde modern bir yapıya sahip olacak. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kazı, dolgu ve zemin hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Projenin tamamlanmasıyla hastaneye ulaşım daha hızlı ve güvenli bir hale gelecek.

Vatandaşlara Hızlı ve Kolay Ulaşım

Yeni yolun tamamlanmasıyla birlikte, hem şehir içi hem de şehirler arası yollardan hastaneye ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Yol, özellikle acil durumlarda vatandaşların ve ambulansların hastaneye erişimini hızlandırarak sağlık hizmetlerinde büyük bir kolaylık sağlayacak.

Şehir İçin Önemli Bir Yatırım

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Şehir genelinde ulaşım projelerimize aralıksız devam ediyoruz. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne erişimi kolaylaştıracak bu yol, hem bölgedeki trafik akışını düzenleyecek hem de vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştıracak. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz” denildi.

Kahramanmaraş Ulaşımında Yeni Bir Dönem

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu yatırımı, yalnızca bir yol projesi olmanın ötesinde, şehirdeki sağlık ve ulaşım altyapısını güçlendiren önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla, vatandaşlar modern ve sorunsuz bir ulaşım hizmetine kavuşacak.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Karla Mücadele Seferberliği: Ekipler 7/24 GörevdeÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta Karla Mücadele Seferber...

Kahramanmaraş-Kayseri Yolunda Kaza: 4 Kişi YaralandıSonraki Haber

Kahramanmaraş-Kayseri Yolunda Kaza: 4 Ki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar