Kahramanmaraş Büyükşehir'den Vadi Mahallesi'ne Yağmursuyu Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Vadi Mahallesi’nde gerçekleştirdiği 3 kilometrelik yağmursuyu hattı imalatını tamamlayarak önemli bir projeye imza attı. Toplamda 40 milyon TL yatırım ile, Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başkonuş ve Süleyman Çelebi caddelerinde yaşanan yağmursuyu sorunlarına kalıcı çözümler sağlandı.
6 Şubat depremleri sonrası, şehirdeki yeniden yapılanma süreci kapsamında altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Vadi Mahallesi'nde kritik bir projeyi hayata geçirdi. Hedef, daha dayanıklı ve sürdürülebilir altyapılar oluşturarak vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek. Bu kapsamda, bölgeye yeni bir yağmursuyu şebeke hattı kazandırıldı.

Yeni hat sayesinde, bölgenin yağmursuyu altyapısı daha verimli hale gelecek ve olası sorunların önüne geçilecek. Proje, cadde üzerindeki yağmur suyu birikintilerini ortadan kaldırarak, bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Muhtar Akdağ: “Mahallemizdeki Büyük Sorun Çözüldü”
Vadi Mahallesi Muhtarı Betül Akdağ, yapılan çalışmalara ilişkin düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "Süleyman Çelebi Caddesi’nde yağmur yağdığında su birikintileri ve göllenmeler yaşanıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel, göreve geldiği günden itibaren mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterdi. Bu sorunu kendisine ilettik ve talimatları doğrultusunda ekipler buradaki alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı. Artık mahallemizde önemli bir sorunu daha geride bıraktık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın