Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Eğitim ve Tatbikatlarına Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Eğitim ve Tatbikatlarına Devam Ediyor
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, şehir genelindeki 23 şube, 345 personel ve 64 araçla afet ve acil durumlara karşı sürekli olarak hazır bulunuyor. İtfaiye ekipleri, vatandaşların bilgi ve müdahale becerilerini artırmak amacıyla düzenledikleri eğitim ve tatbikatları sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlara hazırlığı güçlendirmek için çeşitli kurumlarla işbirliği içinde eğitimler düzenliyor. Son olarak Atak Derneği, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği personellerine yönelik yangına müdahale eğitimi ve tatbikatları gerçekleştirildi. Bu eğitimler sayesinde katılımcılar, yangın durumlarında müdahale yeteneklerini geliştirdi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Açıklaması

İtfaiye Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Şehir genelinde 23 şube, 345 personel ve 64 araçla her türlü afet ve acil durumda vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın afet ve acil durumlara karşı bilgi, tecrübe ve müdahale hızını artırmak için eğitim ve tatbikatlarımız artarak devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

Toplum ve İtfaiye Ekiplerinden Teşekkür

Eğitimler ve tatbikatlar sonucunda, katılımcılar itfaiye ekiplerine teşekkür ederek, bu tür eğitimlerin önemine dikkat çekti. İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın bu çalışmaları, şehirdeki afet ve acil durumlara karşı hazırlığı daha da güçlendiriyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: Otomobil Biçerdöverle Çarpıştı, 2 YaralıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: Otomobil...

Kahramanmaraş'ta Enerji Devrimi: 6 Megavatlık GES Projesi BaşlıyorSonraki Haber

Kahramanmaraş'ta Enerji Devrimi: 6 Megav...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar