İşbilir: “Kaza Mağdurlarına Yardımcı Oluyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşbilir: “Kaza Mağdurlarına Yardımcı Oluyoruz”
Abone ol
Trafik veya iş kazalarında mağdur olan vatandaşlara hizmet veren İşbilir Çözüm ve Danışmanlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Seher İşbilir, ölümlü ya da yaralanmalı trafik ve iş kazalarında kaza mağdurlarının haklarını aldıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş’ta İşbilir Çözüm ve Danışmanlık Hizmeti olarak faaliyet gösterdiklerini ifade eden Seher İşbilir, ölümlü ya da yaralanmalı trafik ve iş kazalarında kaza mağdurlarının haklarını aldıklarını ifade etti.

İnsanların birçok hukuki haklarından haberi olmadığına dikkat çeken Seher İşbilir: “İnsanlarımız geçirmiş oldukları trafik kazası, iş kazası, emeklilik işlemleri, geçici iş görememezlik maaşı, ölüm maaşı gibi durumlarla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacaklarını ve ne gibi hakları olduğunu bilmiyorlar. İnsanlarımızın bize müracaat etmeleri halinde tüm ekip arkadaşlarımızla kaza mağduru vatandaşlarımızın imdadına yetişiyoruz. Hukuki yönden bütün haklarını almaları için gerekli her türlü desteği sağlıyoruz” diye konuştu.

“Ölümlü ve yaralanmalı kazalarda tazminat alacağınızı biliyor muydunuz?” diye soran Seher İşbilir: “İnsanlarımızın birçoğu bunu bilmiyor. Ayrıca son 8 yılda siz ve yakınınızdan biri trafik kazası mağduru ise;

1-Trafik kazalarında meydana gelen ölüm ve sakatlanmalardan doğan tazminatınız,

2-Sigortasız veya faili meçhul bir araç tarafından meydana gelen ölüm; daimi sakatlık ve yaralanmalarda ki tazminatlarınızı,

3-Yabancı plakaların karıştığı trafik kazaları ve iş kazalarındaki tazminatınız ile ilgili tüm çalışmalarınızı biz yürütüyoruz ve mağduriyetiniz giderilinceye kadar hiç bir ücret talep etmeden profesyonel üstün deneyime sahip bir ekiple hizmet vermekteyiz” dedi.

Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan İşbilir Çözüm ve Danışmanlık Hizmeti, aynı zamanda Antalya, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da bulunan şubeleri ile de hizmet veriyor.

Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0344 224 00 14 numaralı telefondan,  [email protected] mail adresinden veya http://www.isbilirdanismanlik.com web sitesinden ulaşabilirler.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den Dezenfekte AtağıÖnceki Haber

Büyükşehir’den Dezenfekte Atağı

Kaski Açıkladı Nisan Ayına Ertelendi !Sonraki Haber

Kaski Açıkladı Nisan Ayına Ertelendi !

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar