Huile Prodigieuse® ile yepyeni bir aşk hikayesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Huile Prodigieuse® ile yepyeni bir aşk hikayesi
Abone ol
Cesur bir adımla, NUXE ikonik yağının yeni bir versiyonunu çıkarıyor. Feminenliğe gerçek bir övgü olan Huile Prodigieuse® Florale, tatlı ve temiz kokusuyla duyulara hitap ediyor.

Huile Prodigieuse® Florale

Kalbinizde çiçek açtıracak bu taze ve dokunaklı floral koku, Technico-flar’dan Irene Farmchidi tarafından oluşturuldu.

 

“Huile Prodigieuse®’e kardeş bu kokuyu, kadınlara modlarına uygun olarak seçip değiştirebilecekleri bir seçenek olması için yarattım. İkonik kokudaki sıcak, güneşli parfüm notaları sadeleştirilerek tatlı, kadifemsi ve dokunaklı bir baz ortaya çıktı. Bağlılık yaratacak derecede çiçeksi...”

Aliza Jabès

 

Duyusal bir koku

Floral notaların parlak bir buketi olan bu yeni koku, manolya çiçeklerinin neşeli notalarını içermekte. Bu çiçeksi birleşim beyaz misk bazının greyfurt, limon, portakal ve kalabri- ya bergamot özlerinin lezzetli turunçgil üst notalarından geliyor. Huile Prodigieuse®’deki imza nota olan portakal çiçeğini içeren yağ, turunç özü eklenmesiyle taze bir form alıyor.

 

NUXE yeni kokuyu yaratırken, ham maddelere ulaşmak için Technicoflor ile çalıştı. Ürünün içeriğindeki limon ve kalabriya bergamot yağları sorumluluk sahibi üreticilerden gelirken, portakal özü adil ticaret sertifikasına sahip.

 

Harika yararlarıyla aynı formül! 

“aşk ürünü” 1991‘den beri

1991’de yaratıldığından beri kadınların kalplerini kazanan Huile Prodigieuse®, dünyanın her tarafında eczaneler ve güzellik mağazalarında bulunan mutlak bir cilt bakım ürünü. İlhamı NUXE’ün kurucusu ve CEO’su Aliza Jabes’in önsezilerinden geliyor. Yoğun bir hayatı olan genç anne, tek bir adımda yüz, cilt ve saçları güzelleştirecek doğal içerikli ve çok amaçlı bir kuru yağ yaratma fikrini ortaya çıkarıyor. Zamanla bu güzellik sırrı bir arkadaştan diğerine, anneden kızına ve ünlüler arasında yayılmaya başlayarak Fransa’nın bir numaralı kuru yağına dönüşüyor. Oradan da Belçika, İspanya, İtalya ve Polonya gibi ülkelere yayılıyor.

Benzersiz Faydalar

%100 BOTANİK YEDİ DEĞERLİ YAĞIN GÜCÜ

Huile Prodigieuse® Florale cildi ve saçları nemlendirme, onarma ve güzelleştirme özelliklerini ispat etmiş klasik versiyonuyla aynı doğal bileşenlerden oluşuyor. %96.9 doğal kökenli içerikten oluşan ürün, yedi botanik yağ içermekte: Tsubaki (nemlendirici), Argan (onarıcı), Makademya (besleyici), Hodan (pürüzsüzleştirici), Kamelya (nemlendirici), Fındık (koruyucu), Tatlı Badem (yumuşatıcı). Huile Prodigieuse® Florale de orijinal versiyonu gibi kendine özgü kuru yağ dokusuyla ciltte ipeksi bir his ve yağsız bir görünüm oluşturmayı sağlıyor.

 

Fiyat: 100 ML - 155 TL

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇOCUKLARDA İŞİTME KAYBININ 6 ÖNEMLİ SİNYALİ!Önceki Haber

ÇOCUKLARDA İŞİTME KAYBININ 6 ÖNEMLİ SİNY...

Aycan “Obezite, tüm dünyada sorundur”Sonraki Haber

Aycan “Obezite, tüm dünyada sorundur”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar