Gaziantep'te Kuyumcu Kardeşlerden 150 Milyon TL'lik Dolandırıcılık!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te Kuyumcu Kardeşlerden 150 Milyon TL'lik Dolandırıcılık!
Abone ol
Gaziantep'te kuyumculuk yapan iki kardeş, yaklaşık 30 kişiyi dolandırarak 150 milyon TL'lik vurgun yapmak isterken yakalandı. Tutuklanan kardeşlerin mağdurlarının ise kayıp paralarını geri istedikleri belirtiliyor.

Gaziantep'te kuyumculuk yapan iki kardeş, 30'dan fazla vatandaşı ve yakın arkadaşlarını yaklaşık 150 milyon TL dolandırarak kaçmak isterken yakalandı. Olayın meydana geldiği Şehitkamil ilçesinde iş yeri önünde toplanan mağdurlar, kayıp paralarının bulunmasını talep ediyor.

İddiaya göre, Mustafa Taner Ş. ve Halil İbrahim Ş. isimli iki kardeş, kuyumculuk yaptıkları mahallelerinde iş yaptıkları kişilere yatırım vaadiyle ellerindeki altınları topladılar. Ancak kardeşler, altınları alıp ortadan kayboldu.

Polis ekipleri tarafından yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanan kardeşler tutuklandı. Mağdurlar ise dolandırıldıkları için üzgün ve şokta olduklarını ifade ederek paralarının geri alınmasını talep ediyor.

Olayla ilgili konuşan mağdurlardan Mehmet Alkan, uzun süredir tanıdığı kuyumcu kardeşlerle iş yaptığını ve kendisine güvendiğini belirtirken, Mehmet Kaplan ise kardeşleri oğlu gibi sevdiğini ve 20 yıldan fazladır iş yaptığını dile getirdi. Diğer mağdurlar da dolandırıcıları yakından tanıdıklarını ve bu nedenle güvendiklerini ifade ederek, kayıp paralarının ve altınlarının bulunmasını istediklerini söyledi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Tünelde Kaza: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır YaralandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta Tünelde Kaza: 1 Kişi Ha...

Bitcoin, Son Haftalarda Yükseliş Trendinde: 60 Bin Doları AştıSonraki Haber

Bitcoin, Son Haftalarda Yükseliş Trendin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar