Gaziantep'te 23 Milyon Liralık Kaçakçılık Operasyonu: 2 İş Yerine Baskın Yapıldı!

Gaziantep'te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.
Gaziantep'te Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Operasyon Şehitkâmil ve Nizip ilçelerinde belirlenen 2 ayrı iş yerine yönelik düzenlendi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleşen operasyon kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla A.Ü. ve M.A. adlı iş yerlerinde adli arama yapıldı. Yapılan aramalarda, piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan toplam 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu bulundu ve ele geçirildi.
Operasyon sonucunda iş yeri sahipleri A.Ü. ve M.A. gözaltına alındı. İşlemlerin ardından şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu operasyon, gümrük kaçağı eşyaların yasa dışı ticaretine yönelik kararlılıkla devam eden çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın