GAZİANTEP YMMO GENEL KURULU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAZİANTEP YMMO GENEL KURULU
Abone ol
Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası (YMMO), 10’uncu seçimli genel kurulu, 18-19 Mayıs’ta yapılacak.

YMMO Başkanı Ali İhsan Kaya, 18 Mayıs’ta Gaziantep’te Grand Otel’de saat 14.00’te başlayacak genel kurula, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 16 ilden Yeminli Mali Müşavirlerin katılacağını söyledi.

 

Türkiye’de 8 YMMO bulunduğunu belirten Kaya, seçimi genel kurulun ikinci günü YMMO hizmet binasında gerçekleştireceğini kaydetti.

 

Yasadaki iki dönem kuralı gereğince kendisinin aday olamadığını ifade eden Kaya, “Yeni seçilecek yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile TÜRMOB delegelerinin YMMO üyelerine en iyi hizmeti vereceklerine inanıyorum. Genel kurulumuz meslek camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAFUR UZUNER 17 MAYIS’TA SERGİ AÇACAKÖnceki Haber

GAFUR UZUNER 17 MAYIS’TA SERGİ AÇACAK

BAŞKAN OKAY YALNIZ ARDIÇ MESİRE ALANI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİSonraki Haber

BAŞKAN OKAY YALNIZ ARDIÇ MESİRE ALANI ÇA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar