Gazeteci İlhan Gökalp Durmuş’tan Burdur Halkına Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci İlhan Gökalp Durmuş’tan Burdur Halkına Teşekkür
Abone ol
Kahramanmaraş’lı Gazeteci Haberhanesi İmtiyaz Sahibi İlhan Gökalp Durmuş asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrası ailesi ile geçici olarak yerleştiği Burdur’da desteklerini esirgemeyen Burdur Halkına teşekkür etti.

Hayatının en zor günlerini yaşadığını hem yakınlarını ve arkadaşlarını kaybeden hem de evi ve işyerini kaybettiğini belirten Durmuş bu süreçte desteklerini esirgemeyen Burdur halkına ev sahipliği için teşekkür ederken sözlerini şöyle sürdürdü ;

 

“ Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde 12 Şubat Kurtuluş Bayramı hazırlıkları için çalıştığım ofisimde yakalandım ve ofisim on saniye içerisinde yıkıldı. Allah’a çok şükür enkazdan 4-5 saat sonra hiç tanımadığım insanların sayesinde çıktım.Annem ve Babam depremde ağır hasar alan evimizden can havliyle çıkıp ofisimin oraya doğru gelmişler ve gördükleri manzara karşısında inanılmaz bir çaresizlik yaşamışlar. Benim ofisimle beraber nerdeyse komple Kahramanmaraş çarşısı yerle bir olmuştu. Bir hafta kadar çadırda kaldıktan sonra hem ailemin sağlığı hemde benim fiziki olarak aldığım hasar sebebiyle şehirden çıkmak zorunda kaldık. Afad yönlendirmesi ile Burdur KYK’ya yerleştirildik. Yurda ayak bastığımız ilk dakikadan itibaren gönüllü öğrenci kardeşlerimiz,hocalarımız ve yurt personeli bize çok yardımcı oldular. Yaşadığımız süreci henüz atlatamamış olsakta biraz toparlandık ve artık memleketimize omuz verme vakti geldi çattı “

 

MESLEKTAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Yaşadığım süreçte mesleğimden dolayı ilk temas eden Burdur Çağdaş Gazetesi Muhabiri Halil İbrahim Kara ve Çağdaş Gazetesi ekibi her konuda desteklerini esirgemedi. Bu süreçte hem bana hemde aileme desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

KIYMETLİ HOCALARIMA VE BURDUR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr Murat Kayalar’a , Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nurdan Oral Kara’ya , Sağlık Bilimleri fakültesi Hemşirelik bölümü Öğr.Üyesi Şevkinaz Doğan ve kardeşi Melek Doğan’a , Psikodestek Bilge Hocama , Burdur Devlet Hastanesi doktorlarına ve personeline , Yurt Müdürü Mustafa Özçelik’e ve yurt personeline , Burdur esnafına , Kapalı Pazar esnaflarından İsmail Uyumaz abiye , Saatçi Tuncay abiye , Türk Telekom bayisi personeline ve Mehmet Kardeşime , Vodafone Bayisi Personeli Süleyman kardeşime , Trabzon’lu öğrenci kardeşim Yakup’a ve arkadaşlarına , Meslektaşım Halil İbrahim Kara ve ailesine , Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkanıma ve belediye personeline ve ismini anımsayamadığım bir çok isimle beraber Burdur halkına hem şahsım hem de ailem adına teşekkür ediyorum. Rabbim bir daha böyle bir acı hiç kimseye yaşatmasın. Şimdi Allah’ın izni ile Kahramanmaraş’ımıza dönüp gücümüz yettiğince yaralarımızı sarmak için mücadele edeceğiz. “ dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEİK’ten Elbistan’a 5 bin kişilik konteyner kentÖnceki Haber

DEİK’ten Elbistan’a 5 bin kişilik kontey...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan’ın İlk Günü Kahramanmaraş’taSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan’ın İlk Gü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar