Elbistan'da Haluk Levent Binlerce Kişiye Konser Verdi

Elbistan Belediyesi tarafından organize edilen Elbistanfest kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent binlerce kişiye konser verdi.
Elbistan kent protokolünün ve vatandaşların yoğun katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
Elbistan Fest ile ilgili açıklama yapan Elbistan Belediyesi Başkanı Mehmet Gürbüz şu ifadeleri kullandı ;
“Bugün Elbistan halkının tamamını meydanlarda ve bundan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bugün 7’den 70’e herkes ile kortej yürüyüşünde bir araya geldik. Dünyada ve Türkiye’de iddialı bir festival yapmaya karar verdik ve bu festivale Aşık Mahsuni Şerif adını verdik. Aşık Mahsuni Şerif bu memleket için çok önemli bir değer ve bu değere sahip çıkabilmek adına onun ölümsüz adını festivalimizde kullanmaya karar verdik. Burada tüm partiler, tüm STK’lar, tüm vatandaşlar burada ve şunu anladık ki biz biriz ve her beraber bu festivali gerçekleştiriyoruz. Elbistan’ın ismini her yerde duyurabilmek için Avrupa’da Asya’da her yerde festivalimizin reklamını yapmaya çalıştık. Bu festivale 1 milyondan fazla ziyaretçi bekliyoruz. Biz Elbistan Kahramanmaraş’ın en büyük ve en güçlü ilçelerimizden biriyiz. Biz bu gücü festivalimizde göstereceğiz, Elbistan’a yakışır bir coşku ile bu festivalimizi gerçekleştireceğiz. Bugün hep beraber Pınarbaşı’na gidelim ve Haluk Levent’i dinleyelim”
Kortej yürüyüşünün ardından konser alanı Elbistan Pınarbaşında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Haluk Levent konseri öncesinde çeşitli hediyelerin dağıtıldığı oyunlar oynanırken bir çok süpriz hediye dağıtıldı.
Elbistan Fest’te sahne alan Haluk Levent konser alanına gelen onlarca kişiyi şarkılarıyla çoşturdu
- 0SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın