Elbistan’da fırınlar bir kez daha denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elbistan’da fırınlar bir kez daha denetlendi
Abone ol
Elbistan Belediyesi zabıta ekiplerince, fırınlarda gramaj ve temizlik denetimi yapıldı. Zabıta müdürü Oktay Ölker, gramaj ve temizlik konusundan taviz verilmeyeceğini söyledi.

Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde ekmek üretimi yapan fırınlarda denetim yapıldı.
Gramaj ve temizlik konusuna titizlikle yaklaşan zabıta ekipleri, ekmekleri tek tek tartıp, üretim alanlarını köşe bucak inceledi.
Denetimleri takip eden Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürü Oktay Ölker, ekmekte gramaj oyunlarına ve temizlik ihlallerine izin vermeyeceklerini söyledi.
Kontrollerin belirli aralıklarla sürdürüleceğini belirten Ölker: “kentimizdeki fırınları gramaj ve hijyen konularında tavizsiz bir şekilde denetliyoruz. Uyarılarda bulunuyoruz. Hak edenlere cezasını yazıyoruz. Kentimizdeki fırın işletmecilerimiz bu konuda ne kadar ciddi olduğumuzu anladı. Halk sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. İşini layıkıyla yapan işletmecilere teşekkür ediyorum. Diğerlerine de örnek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fırın işletmeci ve müşteriler de denetimlerin kendilerine güven ve memnuniyet verdiğini söyledi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaralı Parmak Basın Lansmanı YapıldıÖnceki Haber

Yaralı Parmak Basın Lansmanı Yapıldı

Miniklerden Sami dedelerine canlı yayında tatlı sürpriz!Sonraki Haber

Miniklerden Sami dedelerine canlı yayınd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar