Dulkadiroğlu Belediyesi Yeniden Tasarladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dulkadiroğlu Belediyesi Yeniden Tasarladı
Abone ol
Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Erkenez mahallesinde atıl durumda bulunan eski su kulesini yeniden tasarlayarak saat kulesi halene getirdi.

Uzun zaman su kulesi olarak mahalleye hizmet veren ancak yenilenen alt yapı çalışmalarıyla işlevini kaybeden su kulesi, Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri tarafından yeniden tasarlanarak saat kulesine dönüştürüldü. Kule etrafında peyzaj çalışması da yapan ekipler, mahalle sakinlerinin dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği bir meydan oluşturduklarını bildirdi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, güzel bir değişim projesine imza attıklarını ifade etti. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Mahallemize uzun yıllar hizmet etmiş ve yenilenen altyapı çalışmaları ile birlikte görevine son verilmiş su kulesini ekiplerimiz yeniden tasarladı. Mahallemizin güzelliğine güzellik katacak olan bu güzel projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurban Bayramı Öncesi Büyükşehir'den Temizlik Uyarısı !Önceki Haber

Kurban Bayramı Öncesi Büyükşehir'den Tem...

Ali Babacan Olası Erken Seçimi YorumladıSonraki Haber

Ali Babacan Olası Erken Seçimi Yorumladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar