Depremin 11.Gununde Enkazdan Sağ Kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremin 11.Gununde Enkazdan Sağ Kurtarıldı
Abone ol
Kahramanmaraş'ta 248. saatte depremin 11. gününde Atabey Apartmanı'ndan Aleyna Ölmez sağ çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama ve kurtarma çalışmaları felaketin 11. gününde devam ediyor. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda çalışma yürüten AFAD, Kömür İşletmeleri AŞ, JAK ve Dilovası Belediyesi ekipleri, depremin 248'inci saatinde 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'e ulaştı. Enkazın altından kurtarılan genç kız, ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Aleyna Ölmez'i  ziyaret eden KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, hastane yetkililerinden Ölmez'in durumu hakkında bilgi aldı.

Rektör Yasım, sevgili Aleyna enkazdan çıkarıldığı ilk andan itibaren konuşabiliyor, sağlığı oldukça iyi ve bilinci açık. Aleyna hayata tutunmayı başardı. İnşallah kardeşi Miraç için yapılan çalışmalar da olumlu neticeler verir." dedi.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanko Holding Yaraları Birlikte SaracağızÖnceki Haber

Sanko Holding Yaraları Birlikte Saracağı...

Başkan Güngör; “Şehrimizi Birlikte Ayağa Kaldıracağız”Sonraki Haber

Başkan Güngör; “Şehrimizi Birlikte Ayağa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar