Çokal İle Şehrin Önemli Yerleri Ziyaret Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çokal İle Şehrin Önemli Yerleri Ziyaret Edildi
Abone ol
AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Tuba Vural Çokal ile birlikte şehrin tarihi ve turizm alanlarını ziyaret eden Başkan Güngör, “MYKY Üyemiz Sayın Çokal ile birlikte şehrimizin tarihi ve turizm alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ziyaret programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Tuba Vural Çokal ile kentin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret programında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Zehra Aslantaş da yer aldı.

 

İncelemelerde Bulunduk

AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Dr. Tuba Vural Çokal ve beraberindeki heyetle birlikte Tarihi Maraş Kalesi, Bahtiyar Yokuşu, Arslanbey ve Üdürgücü Konağı, Kılavuzlu Millet Bahçesi ve EXPO alanını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Bugün Antalya Milletvekilimiz Sayın Tuba Vural Çokal, ilçe belediye başkanlarımız, il başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte şehrimizin tarihi ve turizm alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Sayın Çokal’a şehrimizin tarihi açısından son derece önemli olan konaklarımızda devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardık. Yine şehrimizin ve bölgenin en önemli turizm alanlarından olan Kılavuzlu Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yazar Aslanhan’la Moral ve Motivasyon SeminerleriÖnceki Haber

Yazar Aslanhan’la Moral ve Motivasyon Se...

Yardımcıoğlu: Fed’in faiz kararı, yumuşak ve olumlu!Sonraki Haber

Yardımcıoğlu: Fed’in faiz kararı, yumuşa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar