Cemil Boz, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Görevine Atandı

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. Nevzat İnanç’ın emekliye ayrılmasıyla gerçekleşen bu atama, önemli bir değişim olarak değerlendiriliyor.
2022 yılından bu yana Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Nevzat İnanç, emekliliğe ayrılarak görevini devretti. İnanç’ın emekliliği, Sakarya’da spor ve gençlik alanında yeni bir dönemin başlamasına vesile oldu.
Cemil Boz’dan Yeni Projeler Bekleniyor
Cemil Boz, Kahramanmaraş’taki görev süresince gençlik ve spor alanında önemli çalışmalara imza attı. Sakarya’da da bu birikim ve deneyimle yeni projeler geliştirmesi ve gençlik ile spor faaliyetlerine yön vermesi bekleniyor.
Boz’un önümüzdeki günlerde Sakarya’daki çalışmalarına hızlı bir şekilde başlaması ve yerel ihtiyaçlara uygun projelerle katkı sunması hedefleniyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın