Camide korkunç olay: Bunalım geçirerek imam kendini astı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde görevli olan 45 yaşındaki cami imamı Hasan Ocak, caminin ikinci katında kendini iple asarak intihar etti.
Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Yeşilırmak Mahallesi'nde bulunan Göksun Camii'nde, 45 yaşındaki imam Hasan Ocak'ın intiharıyla sarsıcı bir olay yaşandı. İkinci kattaki odasında kendini iple asarak yaşamına son veren Ocak'ın cansız bedeni, cami cemaati tarafından ikindi namazı öncesinde keşfedildi.
Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle birlikte yapılan incelemede, Ocak'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Cemaatin ve çevredeki vatandaşların şokunu yaşadığı bu trajik olayın ardından, imamın cansız bedeni Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma, Ocak'ın intihar sebebini aydınlatmak amacıyla derinleştiriliyor. Cami cemaati ve yakın çevresi, bu beklenmedik ölüm nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, Ocak'ın intiharına neyin sebep olduğu ise henüz netlik kazanmadı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın