Büyükşehirden Gönüllülük Hareketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehirden Gönüllülük Hareketi
Abone ol
Avşar yerleşkesindeki Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Oryantasyon Eğitimi tanıtım standını ziyaret eden Başkan Güngör, “Gönüllü olmak isteyen öğrencilerimiz ve hemşerilerimize eğitimler ve katılım sertifikaları verilecek.

 Eğitim programının ardından da gönüllülerimizle yaşlılarımıza, engellilerimize ve ailelerine yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Ünal, düzenlenen organizasyonu çok beğendiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik etti.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sütçü İmam Üniversitesi 2019 – 2020 Akademik Yılı açılış programına katıldı. Avşar yerleşkesinde gerçekleştirilen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Milletvekili Ahmet Özdemir, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, ilçe başkanları ile şehir protokolünü de yer aldı.

 

 

Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmet Bölümü ile Gönüllü Gençlik Hareketi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek ‘Gönüllü Oryantasyon Eğitimleri’ tanıtımı için açılan stant da ziyaret edildi. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve Rektör Niyazi Can’ın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör gerçekleştirilecek program ile ilgili bilgiler paylaştı.

 

Gönüllülük Hareketi

Başkan Güngör, “Gönüllü olmaya var mısın? sloganıyla çalışmamızı başlattık. Üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümü ile ortaklaşa oryantasyon eğitimleri gerçekleştireceğiz. Gönüllü olmak isteyen öğrencilerimiz ve hemşerilerimize eğitimler ve katılım sertifikaları verilecek. Eğitim programının ardından da gönüllülerimizle yaşlılarımıza, engellilerimize ve ailelerine yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, düzenlenen eğitim programının çok önemli olduğunu belirterek, “Çok güzel bir uygulama. Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Dersler 12 Ekim’de Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü işbirliği ile yürütülmekte olan Gönüllü Oryantasyon Eğitimleri kayıtları 9 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek. Ardından 12-13 Ekim tarihlerinde katılımcılara eğitimler ve sertifikaları verilecek.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DULKADİROĞLU DERELİ MAHALLESİNDE İÇME SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDIÖnceki Haber

DULKADİROĞLU DERELİ MAHALLESİNDE İÇME SU...

İki İlçede Daha Sokaklar YenileniyorSonraki Haber

İki İlçede Daha Sokaklar Yenileniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar