Büyükşehir'den Çevre Kirliliği Yaratan Beton Mikserine 106 Bin TL Ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir'den Çevre Kirliliği Yaratan Beton Mikserine 106 Bin TL Ceza
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz gün seyir halindeyken harcını yola dökerek ilerleyen beton mikserine 106 bin 229 TL para cezası kesti.

Ağır tonajlı araçların oluşturduğu görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için şehrin muhtelif noktalarında denetimlerini sıkı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, geçtiğimiz gün beton mikserinin seyir halinde harcını yola dökerek ilerlediği görüntülerin sosyal medya ve haber sitelerine yansımasının ardından derhal harekete geçti.

Paylaşılan görüntüleri ihbar kabul eden Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Oruç Reis Mahallesi Hayati Vasfi Taşyürek Caddesi’nde hasara sebep olan firmaya mer-i mevzuat gereğince 106 bin 229 TL para cezası kesti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; denetimlerin sıklaştırıldığı, şehirde beton mikseri gibi ağır vasıtaların sebep olduğu görüntü ve çevre kirliliğine müsaade edilmeyeceği, ağır tonajlı araçların trafikte seyir halinde beton dökerek ilerlemesi, mikserin döküm aksamında sızıntıyı önleyici kapak bulundurulmaması, beton atıkları ve molozların aykırı bir şekilde çevreye dökülmesi durumunda ALO 153’e ihbarda bulunulabileceği belirtildi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta KSÜ Öğrencileri Gazze İçin Tek Yürek OlduÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta KSÜ Öğrencileri Gazze İ...

Kahramanmaraş'ta Sabah Saatlerinde Şok Ölüm: 44 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü BulunduSonraki Haber

Kahramanmaraş'ta Sabah Saatlerinde Şok Ö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar