Başkan Görgel’in Ramazan Bayramı Mesajı

Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı Av.Fırat Görgel Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı Av.Fırat Görgel mesajında şu ifadelere yer verdi ;
“ Yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile birlik ve beraberliğin güçlendiği, dargınların barıştığı, hayatımızda vazgeçilmez yeri olan ve milletçe büyük önem verdiğimiz bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’ın eğiten, şifa veren, tazeleyen günlerini yaşadık, gecelerini ihya etmeye çalıştık. İmsakın bereketinden, iftarın sevincinden, teravihin birlik ve beraberliğinden, mukabelenin huzurundan nasibimizi aldık. Kur’an’la, oruçla, fıtır sadakasıyla, zekâtla bedenimizi ve ruhumuzu arındırdık, Rabbimize yakınlaşmaya gayret gösterdik. Ramazan ayı boyunca hep birlikte irade eğitiminden geçtik; irademizi heva ve heveslerimizin, arzu ve isteklerimizin kölesi olmaktan kurtardık. Şimdi şükretme ve sevincimizi, neşemizi, huzurumuzu birbirimizle paylaşma zamanı.
Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirilmesi temennisiyle, başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm Kahramanmaraş’lı hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın