Başkan Fırat Görgel’den Esnafa Destek: “Yeni Geçici Çarşı Kısa Sürede Hizmete Girecek”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Samsun Çarşısı’nda esnaflarla bir araya gelerek şehirdeki ticari faaliyetleri canlandırmak amacıyla atılan adımları paylaştı. Görgel, rezerv alanındaki esnaflar için Piazza AVM’nin yanında yeni bir geçici çarşı inşa ettiklerini ve Samsun Çarşısı'ndaki iş yerlerinin de esnafla iş birliği içerisinde taşınacağını belirtti.
Başkan Görgel, “Rezerv alanda bulunan esnaflarımız için Piazza AVM’nin yanına yeni bir geçici çarşı inşa ediyoruz. Esnaflarımız, kısa süre içinde yeni geçici iş yerlerine kavuşacak. Bu süreçte esnaflarımızın gösterdiği dayanışma için teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca, Emlak Konut tarafından rezerv alanlarda başlatılacak projelerin tamamlanmasının ardından vatandaşların kalıcı konutlarına, esnafların ise yeni iş yerlerine kavuşacağına dair güvence verdi.

Dayanışma Vurgusu
Görgel, depremden etkilenen esnafların ticari faaliyetlerini sürdürebilmeleri için geçici iş yerlerinin hızla hazırlandığını ve bu zor günlerin dayanışma ile aşılacağını ifade etti. Başkan, esnaflarla sürekli temas halinde olduklarını ve sorunlarını çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın