Başkan Çabukel Nurhak Ve Ekinözü'nde Esnafları Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çabukel Nurhak Ve Ekinözü'nde Esnafları Ziyaret Etti
Abone ol
İYİ Parti İl Başkanı Ahmet ÇABUKEL Nurhak ve Ekinözü İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 Covid-19 tedbirleri eşliğinde yapılan ziyarette ilçe esnafının talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Çabukel'e İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı Süleyman Tekerek, İlçe Başkanları ve  parti mensupları eşlik etti.

"VATANDAŞ HÜKUMETE 18 YIL BAKTI, HÜKUMET VATANDAŞINA BİR AY BAKAMADI"

Esnafın yoğun ilgisine karşı memnuniyetini dile getiren Çabukel, "Bugün Sayın Genel Başkanımızın işaret ettiği bir amaç doğrultusunda esnafımızın kapısını çaldık. Sıkıntıları var mı, varsa biz ne yapabiliriz diyerek dertlerini dinlemek istedik. Görüyoruz ki esnafımız, dolardaki yükselişten, Covid-19 nedeniyle yaşanan buhrandan oldukça şikayetçi ve bu durumdan ötürü mağdur. Covid-19 tedbiri diyerek esnafımızın kapısına kilit vuruluyor fakat esnafımıza ne bir kira yardımı yapılıyor ne bir vergi muafiyeti sağlanıyor ne de elektrik ve su faturası için kolaylık tanınıyor. Vatandaş hükumete 18 yıl baktı fakat hükumet vatandaşına bir ay bakamadı." açıklamalarında bulundu.          

"ESNAF BİZİM İÇİN SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANAN BİR OY KİTLESİ DEĞİL"

Ziyaret esnasında bir esnaf vatandaşın "Seçim yok, siz neden geldiniz?" sorusuna karşı Çabukel "Böyle söylemler bizi ziyadesiyle üzüyor. Esnaf seçimden seçime hatırlanan bir oy kitlesi olarak görülmekten çok sıkıldı, esnafımız bizim için seçim öncesi hatırlanan sonrasında unutulan bir oy kitlesi değil bizim için ekonominin bel kemiği ve en önemli unsurlarından biridir. Sandıkta bize destek verin ve duanızı esirgemeyin ki dertlerinize çözüm olalım" cevabını verdi.

"SGK VE KİRA BORÇLARINA ESNAFTAN İSYAN                 "

Çabukel, özellikle SGK ve kira borcundan yakınan esnafın şikayetlerini iktidar partisi başta olmak üzere yetkili merciilere iletme sözü verdi. "Kapalı olan dükkanların kiraları ödenmeye devam ediyor, bu dükkanların giderleri için esnafımıza destek verilmiyor. Devlet vatandaşını bu şekilde mağdur etmemeli, bu devletimize yakışmaz. Esnafın birikmiş SGK borcu var. Artık devlet taşın altına elini koymalı." ifadelerini ekledi.

''BORÇ ÇOK, İŞ YOK''

Koronavirüs salgını sonrası esnaf kan ağlıyor. Çabukel'in gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında bir esnaf ''Borç çok iş yok. İş olsa dahi gelen para yetmiyor. Korkunç durumdayız. Yarına ne olacağımız belli değil. Biz küçük esnafız.  Evimize ekmek götürmeye çalışıyoruz yakında onu da elimizden alacaklar. Ülkeden beklentim artık şartların güzel olması.'' diye isyan etti. Civar esnaf bu sözleri alkışladı. İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel esnafın sıkıntılarını dillendireceğini belirtti.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta On Bin Bayrak DağıtıldıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta On Bin Bayrak Dağıtıldı

Başkan Çabukel Biliyor muydunuz Dedi Ve EklediSonraki Haber

Başkan Çabukel Biliyor muydunuz Dedi Ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar