Baba Oğlunu 30 Yerinden Bıçaklayarak Öldürdü!

Antalya’da Cinayet Şoku: Oğlunu Bıçaklayarak Öldüren Baba Tutuklandı.
Antalya Muratpaşa’da yaşanan trajik olayda, bir baba öz oğlunun canına kıydı. Kızıltoprak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle gerginlik yaşayan baba-oğul boş bir arazide buluştu. Ancak bu görüşme kanlı bitti.
Boş Arazide Buluşma Cinayetle Sonuçlandı
60 yaşındaki Ali T., 25 yaşındaki oğlu Barış T. ile konuşmak istediğini söyleyerek boş bir arsada buluşma ayarladı. Görüşme sırasında sebebi henüz netleşmeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba, yanında taşıdığı bıçakla oğlunu 30 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, genci tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Talihsiz gencin cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, baba Ali T. aynı sokakta bulunan evinde yakalandı. Emniyetteki sorgusu devam ediyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın