Aylin Sözer Cinayetine Dair Bilgiler Ortaya Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aylin Sözer Cinayetine Dair Bilgiler Ortaya Çıktı
Abone ol
İstanbulda 48 yaşındaki Aylin Sözer’i katleden 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız kan donduran cinayetin detaylarını anlattı.

“SOSYAL MEDYADA TANIŞTIK”
Ayyıldız’ın sorguda “Aylin Sözer'le 10 yıl önce sosyal medya da tanıştık. Daha sonra aramızda bir ilişki başladı. Bazen kavga ediyor, bazen barışıyorduk. Ben askere gittim geldim. Bu arada evlendim. Ama gönül bağımız aralıklarla devam etti. Çocuklarım dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda eşimle aram bozuldu. Boşanma kararı aldık. Karım çocuklarımla Manisa'ya gitti” dedi.
Sözer'le bir aydır kavgalı olduğunu öne süren Ayyıldız’ın olay günü buluşmak için randevulaştıklarını ve saat 08.00'de eve gittiğini söylediği öğrenildi.
Cinayetle ilgili yaşananları da anlatan Ayyıldız, “Ben yılbaşını çocuklarımla Manisa'da geçirmek istediğimi söyleyince tartıştık. Sırtımı dönünce bıçakla bana saldırdı, ancak elinden bıçağı aldım. Boğazına sapladım. Öldüğünü görünce, çakmak doldurmak kullanılan gaz yağını üzerine dökerek ateşe verdim” dediği belirtildi.
‘MELEĞİMİZİ’ KAYBETTİK
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretim üyesi Aylin Sözer ile ilgili Twitter hesabından “Genç bir meslektaşım, kıymetli bir eğitimci Dr. Aylin Sözer’in vahşice katledildiği haberinin üzüntüsü içindeyim. En hafif tabiriyle bir caninin kurbanı olması çok acı. Lanetliyor; ailesi ve öğrencilerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter’dan, “Aylin Sözer’i vahşice katleden caninin hak ettiği cezayı alması için yargı gerekeni yapacaktır” mesajını paylaştı.
Aylin Sözer ile Kemal Ayyıldız’ın telefon görüşmeleri incelenirken geçmişe yönelik görüşmeler bulunda ancak olay gününe dair bir görüşme yazışma kaydı bulunamadığı belirtildi.Ayyıldız’ın cinayet öncesi güvenlik görüntüleride ortaya çık Ayyıldız saat 08:48 zamanlarında binaya girdiği görülüyor.
Sosyal medyada kadın cinayetlerine tepki olarak çok sayıda başlık altında tepkiler yer aldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yılbaşı Tatili Kaç Gün ? 31 Aralık Tatil mi ? Yılbaşında Kaç Gün Sokağa Çıkma Yasağı var ?Önceki Haber

Yılbaşı Tatili Kaç Gün ? 31 Aralık Tatil...

Diego Costa'nın Atletico Madrid Serüveni Otuziki Yaşında Sona ERDİSonraki Haber

Diego Costa'nın Atletico Madrid Serüveni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar