ASİD BAŞKANI DR. YILDIRIM’IN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASİD BAŞKANI DR. YILDIRIM’IN KURTULUŞ BAYRAMI MESAJI
Abone ol
Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Dr. Yıldırım, kahramanlık ve başarı öyküleriyle yazılmış tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birinin Kurtuluş Savaşı’nda Gaziantep’in verdiği mücadele olduğunu kaydetti.

 

Her türlü yokluğun karşısında, bağımsızlık uğruna ellerinde kalan son şey olan canlarını hiçe sayarak, büyük bir savaş veren Gazianteplilerin yaktığı meşaleyle, tüm ulusun yolunun aydınlanmasında büyük rolü olduğunu dile getiren Dr. Yıldırım, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“98’inci yıldönümünü büyük bir gurur ve onurla kutladığımız 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluş günümüz, ebediyete kadar Türk’ün bağımsızlık mücadelesinin sembollerinden biri olacaktır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusumuzun varlığı ve bağımsızlığı için mücadele eden tüm şehitlerimizi büyük bir şükran ve saygıyla anıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Oyun Grupları Minikleri BekliyorÖnceki Haber

Yeni Oyun Grupları Minikleri Bekliyor

Üniversitemizde, 2023 Türkiye Vizyonu ve Gençlik Paneli DüzenlendiSonraki Haber

Üniversitemizde, 2023 Türkiye Vizyonu ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar