AFAD, Kahramanmaraş’ta 2 Bin 585 Afet Konutunu Afetzedelere Teslim Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFAD, Kahramanmaraş’ta 2 Bin 585 Afet Konutunu Afetzedelere Teslim Etti
Abone ol
Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrası yürütülen konut inşaatları hakkında güncel bilgileri paylaştı.

AFAD, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde önemli bir adım attıklarını belirterek, konutlarla ilgili şu verileri açıkladı:

“Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde kent merkezinde 3 bin 481, kırsalda ise 2 bin 322 olmak üzere toplamda 5 bin 803 afet konutu inşa ettik. Bu konutlardan 2 bin 585’ini, kura çekimi ile hak sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik.”

AFAD, yeni evleri teslim edilen vatandaşlar için duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Yeni sıcak ve güvenli yuvalarının afetzede vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz. Sahada büyük bir gayret ve özveriyle çalışan personelimize aziz milletimiz adına teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Bu teslimatlarla birlikte, Kahramanmaraş’ın yeniden inşası için atılan adımların hızlandığı ve bölgedeki vatandaşların konut sahibi olma sürecinin devam ettiği vurgulandı. AFAD’ın bu çalışmaları, bölgedeki yeniden yapılanma sürecine önemli katkılar sağlıyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni: Cüneyt Doğan Görevini Muhammet Burak Gül’e DevrettiÖnceki Haber

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda...

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram Erişim Engeline İlişkin Açıklama: 'Son Düzlükteyiz'Sonraki Haber

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram Erişim Eng...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar