Adaylığını Açıklayan Öztunç Kahramanmaraş'lılara Seslendi - Şimdi Sıra Sizde Dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adaylığını Açıklayan Öztunç Kahramanmaraş'lılara Seslendi - Şimdi Sıra Sizde Dedi
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

33 kişinin CHP’den Kahramanmaraş’ta Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirten Öztunç, “Adaylık süreci devam ediyor, sürpriz isimler aday olabilir.” Dedi.

Kahramanmaraş için yaptırdıkları anket ile ilgili veren Öztunç: “AK Partinin ve MHP’nin kalesi Kahramanmaraş idi. Yüksek oy aldıkları bir yerdi Kahramanmaraş. O yok artık çok ciddi düşüş var, Cumhur ittifakında. Partime ve bana yoğun bir ilgili var. Görünen o ki Kahramanmaraş’ta şuan ki tablo Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı başa baş yarışıyor.

Kahramanmaraş’ta benimle birlikte 33 arkadaşımız milletvekilliği aday adaylığı başvurunda bulundu. Bende Kahramanmaraş’tan aday oldum. Partimin iktidara geldiğini görüyorum, Türkiye geneli anketlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını görüyoruz. 

Depremin yaşayan birisi olarak seçim çalışmalarımda müzik çalmayacağım, geçmiş kampanyalarda olduğu gibi pankartlar, otobüsler kullanmayacağım. Yasımız var, çok cenazemiz oldu, acı içerindeyiz. 

Kahramanmaraş’ta sıkıntılar yaşıyoruz. Sıkıntılar yaşarken, böyle kampanyalar yapmayı doğru bulmuyorum ve yapmayacağım. Geçmişte yaptıklarımı anlatacağım. Çatışmaların içerisine girmeyen bir kampanya yürüteceğim. Depremin yaralarını sarmak için Kahramanmaraş’a büyük destek lazım. Biz belediyelerimizle bu desteği veriyoruz.

5 yıldır ben Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin yanında oldum, onların sorunlarını dile getirdim. Şimdi sıra kendilerinde. Ben inanıyorum ki atom karıncalarına sahip çıkacaklar.” İfadelerine yer verildi.

Basın toplantısına CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş katıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Kayış Milletvekili Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Kayış Milletv...

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Aday Adayı Listesi AçıklandıSonraki Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar