Adana'da Kapısı Açık Olan Otobüsten Düşen Kadın Hastanelik Oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana'da Kapısı Açık Olan Otobüsten Düşen Kadın Hastanelik Oldu!
Abone ol
Adana'nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen bir olayda, kapısı açık seyreden bir otobüsten düşen kadın ağır yaralandı.

Olay, Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu'nda gerçekleşti. Vedat K. yönetimindeki otobüsün kapısı açık bir şekilde seyrettiği sırada, otobüsten inmek isteyen Hatice S., dengesini kaybederek yola düştü. Çevrede bulunanlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerine hızla müdahale edilirken, yaralı kadın Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, kadının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay anı, otobüsün içerisindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün seyir halindeyken şoförün sigara içtiği de gözlendi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: 1 Kişi H...

Kahramanmaraş’ta Bad-ı Saba Konutları Davası: İlk Duruşma GörüldüSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta Bad-ı Saba Konutları Da...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar