VODAFONE, FATURASINI AŞAN TÜKETİCİNİN CEBİNİ KORUYACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VODAFONE, FATURASINI AŞAN TÜKETİCİNİN CEBİNİ KORUYACAK
Abone ol
Vodafone, yenilikçi kampanyalarla müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Vodafone’un en yeni kampanyası “Aşım Telafisi” ile son 2 ayda en az 1 kere aşım yapan faturalı Vodafone müşterilerine 50 TL’ye kadar aşım ücreti iade edilecek.

Dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonuyla faaliyet gösterenVodafone, yenilikçi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Son 2 ayda en az 1 kere sadece yurtiçi internet, ses ve SMS kullanımlarında aşım yapan faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabildiği “Aşım Telafisi” kampanyası kapsamında müşteriler, kendilerine önerilecek en uygun tarife, ek paket veya kampanya teklifini kabul ettikleri takdirde 50 TL’ye kadar aşım ücreti iadesi alabilecek.

 

Vodafone Yanımda üzerinden teklif yapılacak

Vodafone’un aşım ücreti iadesine yönelik teklifi, müşteriye, aşım yapıldıktan sonraki ayda Vodafone Yanımda uygulamasının “Bana ne var” sekmesi üzerinden iletilecek. Müşteri, kampanyadan yararlanmak isterse, aynı sekme üzerinden onay verebilecek. Vodafone’lular, kampanyadan yılda iki kez yararlanabilecek.

 

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy,şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, müşteri odaklı yaklaşımımızla yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, fatura aşımı yaşayan tüketiciler için ‘Vodafone’da aşıma çözüm var’ diyerek yeni bir kampanya başlattık. ‘Aşım Telafisi’ kampanyası kapsamında, son 2 ayda en az 1 kere sadece yurtiçi kullanımlarında aşım yapan faturalı müşterilerimize kendilerine önerilecek en uygun tarife, ek paket veya kampanya teklifini kabul ettikleri takdirde 50 TL’ye kadar aşım ücreti iadesi yapıyoruz. Böylece, fatura aşımı yaşayanların hem cebini koruyor, hem de içlerinin rahat olmasını sağlıyoruz. Vodafone olarak, bireyleri geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlamaya devam edeceğiz.”

 

 

 

Vodafone Türkiye hakkında

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, “dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonu doğrultusunda, birey ve kurumlara sabit, mobil ve içerik hizmetleri dahil tüm telekomünikasyon teknolojilerini tek çatıda sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 21 milyar TL’yi aşmıştır. Vodafone Türkiye, 31 Aralık 2018 itibariyle 23,4 milyon mobil müşteriye ve 845 bin sabit genişbant müşterisine hizmet vermektedir. Ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çevre Bilinci, Merdiven Altı Kimyasalların Önüne GeçtiÖnceki Haber

Çevre Bilinci, Merdiven Altı Kimyasallar...

KOÇ İNOVASYON PROGRAMI’NA BÜYÜK ÖDÜL!Sonraki Haber

KOÇ İNOVASYON PROGRAMI’NA BÜYÜK ÖDÜL!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar