Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği, kadın girişimcileri bir araya getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği, kadın girişimcileri bir araya getirdi
Abone ol

ANTALYA (AA) Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği Derneğince (TÜRAB) sektörde faaliyet yürüten girişimci kadınları bir araya getirecek "TÜRAB Kadın Girişimciler Birliği" kuruldu.

TÜRAB'dan yapılan açıklamaya göre, reklam, ajans, organizasyon firmaları ve baskı sektörünü tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen birlik, Yüksek İstişare, Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Birliği ile ilgili projelerine yönelik çalışmalara başladı.

Bu kapsamda sektörde aktif çalışmalar yürüten, yüze yakın kadın girişimciyi bir araya getirecek "TÜRAB Kadın Girişimciler Birliği" faaliyete geçirildi.

Birliğin çalışmalarına yönelik ilk toplantı ise TÜRAB merkez binasında gerçekleştirildi. Toplantıya,TÜRAB Başkanı Salim Güneş, Başkan Yardımcısı Murat Seyirci, birlik üyeleri Gülizar Tankay, Serpil Akıncı, Sinem Özdemir, Feyza Dağ, Fatma Yazır ve Olga Eser katıldı.

Sektördeki girişimci kadınların bir araya gelmesi, dayanışmanın artırılması ve geliştirilecek projelerin masaya yatırılarak, yol haritası oluşturduğu toplantıda, Gülizar Tankay TÜRAB Kadın Girişimciler Birliği Başkanlığına seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜRAB Başkanı Güneş, birliğin kısa sürede ivme kazandığını dile getirdi. Güneş, kadın girişimcilere yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade ederek, "Sektörümüzde çok ciddi sayıda kadın girişimci var. Yaptıkları işler, işlerine karşı titiz duruşları sektörümüz adına gerçekten takdire şayan. Sektöre hizmet veren bu değerli kadın gücünün bir araya gelmesi gerektiğini düşünerek birliğimizi kurduk. Öncelikle kadın gözü ile sektör sorunlarını ve çözümlerini ele alacağız. Daha fazla kadın girişimcinin reklam sektörüne katılmasını sağlayıp, mesleği sevdireceğiz. Toplantıda ele aldığımız konular bizlere kadınların gücü ile atılacak adımların hedefimize daha çabuk ulaşmamız açısından önemli olduğunu gösterdi. TÜRAB Kadın Girişimciler Birliğimize katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Kısa süre içerinde kadınların sektördeki sesini çok daha net duyacağız." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Heybeliada Su Sporları KulübüQuick Sigorta yelken takımı, şampiyonluktan şampiyonluğa koştuÖnceki Haber

Heybeliada Su Sporları KulübüQuick Sigor...

Mersin’de iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü Sonraki Haber

Mersin’de iş merkezinde çıkan yangın sön...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar