Manavgat’taki orman yangınında eşiyle ölü bulunan kişinin cenazesi toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgat’taki orman yangınında eşiyle ölü bulunan kişinin cenazesi toprağa verildi
Abone ol
Fahri Yiğitokur’un köpekleri ”Bella” ve ”Yumak”ı cenaze töreninde görenler duygulandı

ANTALYA (AA) Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınında hasar gören evin bahçesinde eşiyle cansız bedeni bulunan Fahri Yiğitokur, son yolculuğuna uğurlandı.

Kalemler Mahallesi'nde 28 Temmuz'da çıkan orman yangınından sonra yakınlarının haber alamadığı ve 31 Temmuz'da Alman eşi Andrea Yiğitokur ile cesedi bulunan Yiğitokur'un Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı.

Yiğitokur'un Kalemler Mahallesi'ndeki cenaze törenine kendisinin ve eşinin yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.

Taziyeleri kabul eden kardeşi Filiz Yiğitokur'un zorlukla ayakta durduğu gözlendi. Yiğitokur'un cenazesi, kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Yiğitokur'un köpekleri "Bella" ve "Yumak"ı cenaze töreninde görenler gözyaşı döktü.

Öte yandan Yiğitokur'un aynı yangında ölen eşi Alman Andrea'nın cenazesinin İstanbul'daki otopsisinin sürdüğü ve daha sonra Almanya'ya gönderileceği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonund...

Mersin’de çivi fabrikasında 9 gün arayla çıkan ikinci yangın da söndürüldüSonraki Haber

Mersin’de çivi fabrikasında 9 gün arayla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar