İYİ PARTİ TEŞKİLATI BASINLA BULUŞTU

Kahramanmaraş İyi Parti İl Başkanlığının, ilçe başkanları ve divan üyeleriyle birlikte düzenlediği bir kahvaltı organizasyonda basınla buluşup, tanışma etkinliği gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen etkinlikte İyi Parti’nin amaç ve hedeflerinden bahsedilerek, İlçe başkanları basına tanıtıldı.
Basınla ilk defa tanışıp buluşma etkinliği düzenlediklerini belirten Kahramanmaraş İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, “Bu bir başlangıçtır. Bundan sonra kısmet olursa çoğu zaman görüşeceğiz. Bundan sonraki bütün süreçlerde birlikte hareket edeceğiz. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizin uzun sürmesi hepimiz açısından çok değerlidir” dedi.

“İLK GENEL SEÇİMLERDE İKTİDAR OLMAYI HEDEFLİYORUZ”
Günümüz siyasetinde birçok taşın yerinden oynadığını belirten Çabukel, “İyi Partinin kurulmasıyla birlikte orta oyunu erdik. Bundan sonra siyasete yön verecek bir parti kuruldu. Biz sütçü imam gibi kurtuluşu başlatan ve il kurşunu sıkan olacağız. Ve nitekim ilk seçimlerde meclise girmek suretiyle grubumuzu oluşturarak bunu başardık. Amacımız yerel seçimlerde en az 2-3 belediye veya daha fazlasını almaktır. İlk genel seçimlerde iktidar olmayı hedefliyoruz. Bu hedef ve amaçla yola çıktık. İyi niyetimizi herkes biliyor. Biz hem Kahramanmaraş’a hem de ülkemize iyi bir politika anlayışı yaratmak için geldik. Kurulduğumuz günden bu yana kadar siyasetin dilini ılımlaştırdık. Artık birbirlerine daha saygılı bir biçimde konuşuyorlar. Bu ülkemiz ve insanlarımız için çok önemli bir duruştur” açıklamalarında bulundu.
“BİZ İNSANLARA YAŞAMA SEVİNCİNİ YENİDEN AŞILAMAK İÇİN GELDİK”
Meclis gruplarının çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Çabukel, “Milletvekillerimiz halkın, vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütün sorunlarına tek tek değinmektedir. Ve önergeler sunmaktadır. Bizim için önemli ve halkın yanında olan önergeleri (emeklilikte yaşa takılanları, askerlerimizin donarak şehit olmasının araştırılması) reddettiler. Biz burada kimseyi suçlamaya çalışmıyoruz. Bizim amacımız askerimizin en iyi şekilde askerlik yapmasıdır. Vatandaşlarımızın en iyi şekilde haklarının yerine getirilmesidir. İnsanlarımızın artık rahat bir nefes almaya hakkı vardır. Bundan kısa süre önce insanlarımızın yüzü gülerken artık insanlar hayata endişe ve korku ile bakıyorlar. Daha doğrusu insanlarımız yaşamayı unuttular. Biz insanlara yaşama sevincini yeniden aşılamak için geldik” şeklinde konuştu.
“SİYASİ MEVZULAR CANIMIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR”
Konuşmasının ardından İYİ Parti İl Başkanı, tek tek ilçe başkanlarını basına tanıttı.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın