Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Osmaniye’de çeşitli programlara katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Osmaniye’de çeşitli programlara katıldı
Abone ol

OSMANİYE (AA) Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Osmaniye'de çeşitli programlara katıldı.

Davutoğlu, kentteki bir düğün salonunda düzenlenen partisinin Osmaniye İl Teşkilatının 2. kuruluş yıl dönümü etkinliğinde, iktidara geldiklerinde "siyasi ahlak yasası"nı hayata geçireceklerini söyledi.

Çiftçilere hak ettiği desteği vereceklerini dile getiren Davutoğlu, "Gençlerimize çiftçilik desteği vereceğiz. Kadınlarımıza tarlada sosyal sigorta haklarını vereceğiz. Bu ülkenin evlatlarının rızık için, geçim için başka ülkelerin kapılarında beklemesine asla ama asla izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Davutoğlu, buradaki programın ardından Düziçi ilçesine geçerek partisinin ilçe başkanlığı binasının açılışını yaptı, esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyareti sırasında bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atarak Davutoğlu'nun ilçede bulunmasını protesto etti.

Davutoğlu’nun grubun yanından geçerken el salladığı protesto sırasında, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EXPO Hatay’da ”Kore Kültür Haftası” etkinlikleri sürüyorÖnceki Haber

EXPO Hatay’da ”Kore Kültür Haftası” etki...

Antalya’da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandıSonraki Haber

Antalya’da otomobil ile motosikletin çar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar