Geleceğin robot tasarımcıları Piazza’da yarıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğin robot tasarımcıları Piazza’da yarıştı
Abone ol
Eğitimde İnovasyon Derneği’nce gerçekleştirilen 2019’un ilk VexIQChallenge Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Eğitimde İnovasyon Derneği, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Doğa Koleji işbirliğinde gerçekleştirilen 2019’un ilk VexIQChallengeTurnuvası sona erdi.

 

Kahramanmaraş Piazza’nın ev sahipliğindeki turnuva oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti.  Yerli ve milli teknolojinin üretimi için genç beyinlerin yetişmesine katkı sunan  VexIQChallengeTurnuvasında, geleceğin robot tasarımcıları yetenekleriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

 

İlk, orta ve lise düzeyindeki okullarda,  okul süreçlerine bilim ve mühendislik çalışmalarını entegre etmeyi amaçlayan, "Eğitimde İnovasyon Derneği’nin" organizasyonundaki turnuva, AVM’nin Buz Pisti' nde gerçekleşti. 

 

 

Yarışmacılar kadar, onları izleyenlerin de büyük heyecan yaşadığı turnuvaya, Kahramanmaraş’ın yanı sıra Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Mersin, Adana ,istanbul ve Kayseri illerindeki okullardan gelen öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN AYDIN İLK TOPLANTISINI GÖKSUN BASINI MENSUPLARI İLE YAPTIÖnceki Haber

BAŞKAN AYDIN İLK TOPLANTISINI GÖKSUN BAS...

Dedeoğlu’nun Kızı Mina Dünyaevine GirdiSonraki Haber

Dedeoğlu’nun Kızı Mina Dünyaevine Girdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar