Antalya’da belediyelerde çalışan kadın personel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde idari izinli olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’da belediyelerde çalışan kadın personel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde idari izinli olacak
Abone ol

ANTALYA (AA) Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ve Döşemealtı ilçe belediyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın personele bir günlük izin verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyedeki kadın çalışanlara çiçek vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için gerçekleştirdikleri hizmetleri belediyenin kadın personelinin büyük katkısı ve gayretiyle hayata geçirdiklerini belirten Böcek, emekleri için kadın çalışanlara teşekkür etti.

Kadınlara her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Böcek, Büyükşehir Belediyesindeki kadın çalışanların 8 Mart'ta idari izinli sayılacağını ifade etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kadınlara yönelik sağlık, eğitim, kültür ve sanat alanında birçok hizmet yaptıklarını, kooperatifçilik modeliyle kadın emeğine destek çıktıklarını bildirdi.

Belediyenin kadın çalışanlarına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pozitif ayrımcılık yaptıklarını aktaran Tütüncü, 8 Mart'ı önemsediklerini ve kadın personele idari izin verdiklerini kaydetti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediyedeki çalışan yönetici, memur, işçi ve şirket personeli 140 kadının 8 Mart Salı günü idari izinli sayılacağını ifade etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, belediyelerindeki tüm kadın personele idari izin verdiklerini bildirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kadın emeğinin önemine işaret ederek, belediyelerindeki kadın personele 8 Mart'ta izin verdiklerini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, öldürülen üniversite öğrencisi Azra’nın ailesini ziyaret ettiÖnceki Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, ö...

Kahramanmaraş’ta bağ evlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta bağ evlerinden hırsızlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar