Antalya’da 380 motosiklet sürücüsüne 215 bin lira ceza kesildi

ANTALYA (AA) Antalya'da "Kaskımla Güvendeyim" projesi kapsamında motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi.
Motosiklet kazalarını ve kazalarda meydana gelen ölüm ve yaralanmaları önlemek amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından uygulamaya konulan "Kaskımla Güvendeyim" projesi kapsamında, 2025 Ekim tarihleri arasında motosiklet sürücüleri denetlendi.
Motosikletli Jandarma Trafik Hızır Timlerince yapılan kontrollerde 3 bin 200 motosiklet kontrol edilirken, kask takmayan, kurallara uymayan ve evrakları eksik olan 380 sürücüye 215 bin lira idari para cezası uygulandı.
Denetimlerde, 80 motosiklet trafikten men edildi. Alkollü olarak motosiklet kullanan 5 sürücüye de işlem yapılarak sürücü belgeleri geri alındı.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın