Adana’da ”Silindir Operasyonu”nda yakalanan 14 zanlıdan 6’sı tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’da ”Silindir Operasyonu”nda yakalanan 14 zanlıdan 6’sı tutuklandı
Abone ol

ADANA (AA) Organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde başlatılan "Silindir Operasyonu" kapsamında Adana'da gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 6 Aralık'ta düzenlenen operasyonda yakalanan 14 zanlının işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 2'si savcılık talimatıyla emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, 12'si "tefecilik" ile "nitelikli dolandırıcılık ve yağma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan 6'sı tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlardan kış aylarında buzağı bakımına yönelik uyarılarÖnceki Haber

Uzmanlardan kış aylarında buzağı bakımın...

Antalya’da aranan hükümlülere yönelik operasyonda 74 kişi yakalandıSonraki Haber

Antalya’da aranan hükümlülere yönelik op...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar