AVIS, FARKINI İNDİRİMDE DE YAŞATIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AVIS, FARKINI İNDİRİMDE DE YAŞATIYOR
Abone ol
Araç kiralamanın lider markası Avis, sunduğu avantajlı hizmet ve kampanyalar ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en zengin araç filosuna sahip olan Avis, dizel otomatik Ford Focus’u günlük 149 TL, dizel otomatik Fiat Egea’yı ise günlük 129 TL’ye sunuyor.

 

 

Avis Aylık Bireysel Kiralama Kampanyası

Avis ayrıca düzenlediği aylık bireysel kampanya ile dizel otomatik Ford Focus araçları 3.700 TL’den müşterilerine sunuyor. 31 Mart 2019 tarihine kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum, Bursa, Dalaman,Trabzon ve Adana’daki kurumsal ofislerde geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin rezervasyon için 444 AVIS’i aramaları yeterli oluyor.

 

AVIS Türkiye Hakkında

Türkiye’nin mega otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv’in çatısı altında faaliyet gösteren global araç kiralama markası Avis, Türkiye’nin ilk araç kiralama markasıdır. Pazara giriş yaptığı 1974 yılından bu yana sektörünün lideri olan Avis Türkiye, ülkenin en yaygın araç kiralama ağına ve en geniş araç filosuna sahiptir. İlk ve öncü olmanın getirdiği sorumlulukla, geliştirdiği yeni konseptler ve iş birlikleriyle sektörün ve bu sektörü besleyen diğer sektörlerin gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır.

 

Sağladığı müşteri memnuniyeti ile müşterileri tarafından zirvede tutulmakta ve ödüllerle başarılarını taçlandırmaktadır. Avis Türkiye, 11 yıl üst üste EMEA ülkeleri arasında (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) müşteri memnuniyeti sıralamasında birinci olmuştur. Otokoç Otomotiv, Avis Budget Group’u Türkiye dışında, Yunanistan, Macaristan, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Irak ve Kuzey Kıbrıs’ta temsil etmektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaş Meyve Sektörü 2023 Hedeflerine Üretici - İhracatçı Birlikte UlaşacakÖnceki Haber

Yaş Meyve Sektörü 2023 Hedeflerine Üreti...

TEGV’de Eğitim Etkinlikleri Devam Ediyor - Daha İyi Bir Dünya İçin AtölyelerSonraki Haber

TEGV’de Eğitim Etkinlikleri Devam Ediyor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar