MHP Andırın'da Kale Gibi Sağlam!
Kahramanmaraş HaberleriZuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş'taki seçim çalışmalarını sürdürüyor. MHP'nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Karakoç Dora, MHP Andırın İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda Andırın Esnaf Sanatkârlar Odasını, Andırın Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifini ve Andırın Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Zuhal Karakoç Dora, "Andırın'da MHP her zaman kale gibi sağlam olmuştur. Cumhur İttifakı olarak oyumuzun rengi net. Kararımız kesin. Cumhurbaşkanlığı oyumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'e milletvekilliği oyumuz MHP'ye. TBMM'de güçlü bir MHP demek Türkiye'nin emin adımlarla 100. Yılında ilerlemeye devam etmesi demektir." dedi.
Zuhal Karakoç Dora, Andırın ziyaretine Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan'ı makamında ziyaret ederek devam etti. Andırın'ın uzun zamandan beri gündeminde olan Andırın-Kadirli/Andırın - Göksun yolunun son durumu hakkında bilgi alan Zuhal Karakoç Dora, "Göksun - Andırın - Kadirli hattındaki yolun tam manasıyla aktif hale gelmesi durumunda cennet ilçemiz her anlamda muazzam gelişmeler gösterecektir. İnşallah biz de bu süreci yakından takip ederek yolun bir an evvel bitmesi için çaba harcayacağız. Cumhur İttifakının 14 Mayıs Seçimlerinden zaferle çıkması ülkeminizin geleceği kadar Kahranmaraşımızın ve Andırınımızın geleceği için de önem arz ediyor." açıklamasında bulundu.
Esnaf ziyaretiyle gezisini sürdüren Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora,6 Şubat Kahramanmaraş depreminden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.