Kahramanmaraş İstiklalspor’da Yeni Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Oldu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş İstiklalspor, teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak'ı getirdi. Kulüp, yeni hocayla anlaşmayı duyurdu ve yeni dönem resmen başladı.
Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, teknik direktörlük görevi için Mehmet Altıparmak ile anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlı kulüp, takımın yeni teknik direktörünü resmi kanalları üzerinden duyurarak yeni dönemin başladığını açıkladı.
Kulüpte gerçekleştirilen görüşmelerin ardından tarafların anlaşmaya vardığı ve resmi sözleşmenin imzalandığı bildirildi. Deneyimli teknik adamın göreve getirilmesi, İstiklalspor’un yeni dönem planlamasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Kulüpten “Hoş Geldin Mehmet Altıparmak” Mesajı
Kahramanmaraş temsilcisi, yeni teknik direktörünü “Hoş geldin Mehmet Altıparmak” mesajıyla kamuoyuna tanıttı. Kulüp yönetimi, yaptığı açıklamada Altıparmak’a başarı dileklerini iletirken takımın hedefleri doğrultusunda camianın birlik içinde hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.
İstiklalspor’da Yeni Dönem Başlıyor
Mehmet Altıparmak’ın göreve başlamasıyla birlikte kırmızı-beyazlı ekipte yeni bir süreç yaşanacak. Taraftarlar, yeni teknik direktör yönetimindeki ilk antrenmanı ve teknik ekibin şekillenmesine ilişkin gelişmeleri bekliyor.
Takımın önümüzdeki dönemde izleyeceği yol haritasının ise kulüpten yapılacak yeni açıklamalarla netleşmesi bekleniyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ Duyurdu: Kahramanmaraş’ta Gece Boyunca Su Kesintisi Yaşanacak
Kahramanmaraş’ta KASKİ’nin DM16 su deposu bakım çalışması nedeniyle Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta 26 Ekim gecesi su kesintisi uygulanacak. İşte mahalleler.
Kahramanmaraş’ta Gece Yarısı Silahlı Kavga Can Aldı
Kahramanmaraş Elbistan’da gece saatlerinde yaşanan silahlı olayda Soner Çolak kurtarılamadı. Çolak’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Kahramanmaraş Üngüt Mahallesi’nde Erkek Cesedi Bulundu
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Üngüt Mahallesi’ndeki bir inşaatta erkek cesedi bulundu. Kimliği belirlenemeyen kişiyle ilgili inceleme başlatıldı.
Başkan Görgel, Elif Ana’yı Anma Programına Katıldı
Başkan Fırat Görgel, Alevi – Bektaşi inancında barışın, hoşgörünün ve yardımseverliğin sembolü olarak kabul edilen Elif Ana’nın vefatının 35’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. Görgel, “Bu bölgede yaşamış, sevgisi, şefkati ve merhametiyle sınırları aşmış Elif Ana’nın bu mirası bizim için önemli bir yol haritasıdır. Elif Ana’yı hakka yürüyüşünün 35. yıldönümünde bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.
Yenişehirlioğlu’ndan Hayata ve İnsana Dair Sohbet
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, “Bu topraklardan birbirinden değerli edebiyatçılar, yazarlar, felsefeciler çıkmış. O yüzden bu şehre UNESCO Edebiyat Şehri ünvanı verilmesi gerçekten çok önemli” dedi.
Erol Erdoğan’dan Kitap Fuarı’nda Yazma ve Okuma Üzerine Söyleşi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın onuncu ve son gününde yazar ve düşünce insanı Erol Erdoğan, söyleşi etkinliğinde yazma ve okumanın önemine değindi.