Kahramanmaraş’ta Otomobil, Halk Otobüsüne Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Önsen Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir otomobilin halk otobüsüne arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş’ta öğle saatlerinde yaşanan trafik kazasında, Önsen Mahallesi’nde ilerleyen bir otomobil, aynı yönde giden halk otobüsüne arkadan çarptı. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ve otobüsteki bir yolcu hafif şekilde yaralandı.
Çarpışmanın hemen ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla en yakın hastaneye sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Kazanın ardından polis ekipleri detaylı inceleme başlattı. Yol güvenliği sağlanarak araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Kazaya neyin sebep olduğu, yapılacak teknik inceleme sonrasında netlik kazanacak.
İlginizi Çekebilir
Futbol Efsaneleri Kitap Fuarı’nda Kahramanmaraşlılarla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, bu kez Türk futbolunun efsanelerini ağırladı. Tanju Çolak, Mehmet Özdilek ve İbrahim Yattara ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Başkan Fırat Görgel eşliğinde fuarı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.
Kitap Fuarında 3 Önemli İsim Okurlarıyla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın 5’inci gününde düzenlenen söyleşi programlarında usta yazarlar Nedim Şener, İhsan Süreyya Sırma ve Mehmet Cemil, edebiyatseverlerle kapsamlı bir söyleşi etkinliğinde bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 15 Milyon TL’lik Destek
Başkan Fırat Görgel öncülüğünde amatör spora desteğini her yıl artıran Büyükşehir Belediyesi, 2026 yılında kulüplere toplam 15 Milyon TL katkı sunacak. 8 Milyon TL nakdi ve 7 Milyon TL ayni destekle amatör sporcuların ve kulüplerin yanında olunacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Göksun Kırsalında Ulaşımı İyileştiren Asfalt Hamlesi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahallelerinden Çağlayan’ı Kayseri Yolu’na bağlayan yaklaşık 2 kilometrelik ana güzergahı baştan sona asfaltla yeniliyor.
Kahramanmaraş Stadyumu’na Türk Futbolunun Efsanelerinden Tam Not
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Türk futbolunun efsane isimleri Mehmet Özdilek, Tanju Çolak ve İbrahim Yattara ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’la şehrin yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Futbolun efsaneleri yeni stadyumun Kahramanmaraş’ın spor geleceğine önemli katkılar sunacağını belirtti.
SÜRBİLFEST ile Bilimin Rüzgârı Kahramanmaraş’ta Esecek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle TÜBİTAK tarafından 22 – 23 – 24 Ekim tarihleri arasında “Sürdürülebilir Bilim Festivali” düzenlenecek. Piazza AVM ile KAFUM Fuar Merkezi’nde iki farklı noktada düzenlenecek organizasyonda bilimin rüzgârı Kahramanmaraş’ta esecek.