© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Huzur Operasyonu: Yüz Binlerce Hap, Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

Kahramanmaraş’ta Suç Unsurlarına Göz Açtırılmadı: Uyuşturucu ve Silah Operasyonlarıyla 55 Kişi Cezaevine Gönderildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 16-23 Haziran 2025 tarihleri arasında yürüttüğü operasyonlarla şehir genelinde adeta suç avına çıktı. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla düzenlenen baskın ve denetimlerde toplam 84 şüpheli yakalanırken, bu kişilerden 55’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Operasyonlar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapan şebekelere ağır darbe vuruldu. Güvenlik güçleri, yapılan aramalarda 71.824 adet sentetik ecza hap, 169,57 gram metamfetamin, 241,85 gram bonzai, 10 gram eroin ve 7,1 gram esrar ele geçirdi. Bu rakamlar, kentte tek seferde elde edilen en yüksek uyuşturucu miktarlarından biri olarak kayıtlara geçti.

Silahlanmaya da geçit vermeyen polis ekipleri, 10 ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca ve 5 av tüfeğini ele geçirerek olası tehditlerin önüne geçti. Emniyet yetkilileri, vatandaşlara çağrıda bulunarak şüpheli durumların derhal bildirilmesini istedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER