© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Gölette Facia: 24 Yaşındaki Genç Boğularak Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda, 24 yaşındaki Rıdvan Yaşar, gölete girerken boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Ayşepınarı Mahallesi'ndeki göletin kıyısında arkadaşlarıyla piknik yapan Yaşar, suya girdikten kısa bir süre sonra kayboldu. Arkadaşları durumu fark edince hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdiler.

Olay yerine hızlıca ulaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı dalgıçlar, jandarma ve sağlık ekipleri, gölette arama çalışmaları başlattı. Dalgıçlar, yaptıkları çalışmalar sonucunda Yaşar’ın cesedine ulaştı.

Sağlık ekipleri, Rıdvan Yaşar’a olay yerinde müdahale etti, ancak genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşar’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER