Kahramanmaraş'ta Cinsel Saldırı ve Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Suçlular Yakalandı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta gerçekleştirilen etkili bir operasyon sonucunda, uzun süredir aranan iki suçlu yakalandı ve tutuklandı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon, suçluların adalete teslim edilmesinde önemli bir adım oldu.
Operasyon kapsamında, nitelikli cinsel saldırı suçundan 17 yıl hapis cezasına çarptırılan H.Y. ve uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan 13 yıl hapis cezası bulunan V.V.S. gözaltına alındı. Detaylı soruşturmaların ardından, bu şahısların kimlikleri ve suçları kamuoyuna duyuruldu.
Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından her iki şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişme, Kahramanmaraş’taki güvenlik çalışmalarının ve adalet sisteminin etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Kırsalında Asfalt Seferberliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun kırsal Söğütlü Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yolu asfalt ile kaplıyor.
Futbol Efsaneleri Kitap Fuarı’nda Kahramanmaraşlılarla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, bu kez Türk futbolunun efsanelerini ağırladı. Tanju Çolak, Mehmet Özdilek ve İbrahim Yattara ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Başkan Fırat Görgel eşliğinde fuarı ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.
Kitap Fuarında 3 Önemli İsim Okurlarıyla Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın 5’inci gününde düzenlenen söyleşi programlarında usta yazarlar Nedim Şener, İhsan Süreyya Sırma ve Mehmet Cemil, edebiyatseverlerle kapsamlı bir söyleşi etkinliğinde bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 15 Milyon TL’lik Destek
Başkan Fırat Görgel öncülüğünde amatör spora desteğini her yıl artıran Büyükşehir Belediyesi, 2026 yılında kulüplere toplam 15 Milyon TL katkı sunacak. 8 Milyon TL nakdi ve 7 Milyon TL ayni destekle amatör sporcuların ve kulüplerin yanında olunacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Göksun Kırsalında Ulaşımı İyileştiren Asfalt Hamlesi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahallelerinden Çağlayan’ı Kayseri Yolu’na bağlayan yaklaşık 2 kilometrelik ana güzergahı baştan sona asfaltla yeniliyor.
Kahramanmaraş Stadyumu’na Türk Futbolunun Efsanelerinden Tam Not
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Türk futbolunun efsane isimleri Mehmet Özdilek, Tanju Çolak ve İbrahim Yattara ile TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’la şehrin yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Futbolun efsaneleri yeni stadyumun Kahramanmaraş’ın spor geleceğine önemli katkılar sunacağını belirtti.