© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Dahil 10 İlde Organize Çeteler Çökertildi!

İçişleri Bakanlığı koordinesinde, aralarında Kahramanmaraş’ın da bulunduğu 10 ilde düzenlenen geniş çaplı operasyonda, 5 ayrı organize suç örgütü hedef alındı. Operasyonlarda toplam 74 şüpheli gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Adana, Antalya, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş merkezli olmak üzere Mersin, Aydın, Düzce, Sinop ve İstanbul’da jandarma tarafından eş zamanlı baskınlar düzenlendiğini bildirdi.

Soruşturmalarda örgüt üyelerinin nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu ticareti, tefecilik, kara para aklama, bilişim yoluyla dolandırıcılık ve kişisel veri ihlali gibi suçlara karıştıkları tespit edildi.

Sadece mal varlıklarıyla da dikkat çeken suç ağlarına yönelik çalışmalarda, 106 milyon TL değerindeki taşınmaz, araç ve banka hesaplarına el konuldu.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER