© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den, Dulkadiroğlu Menderes Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Menderes Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini kesintisiz sürdürüyor. Mahallede cadde ve sokaklar bir bir sıcak asfaltla buluşturuluyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü asfalt seferberliği kapsamında ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Dulkadiroğlu Menderes Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Altyapı imalatları sırasında deformasyona uğrayan asfalt yüzeyi, kapsamlı bir çalışma programıyla tamamen yenileniyor.

Birçok Nokta Sıcak Asfalta Kavuşturuldu

Ekiplerin hummalı çalışmaları çerçevesinde Menderes Mahallesi’nde 46027, 46031, 46030, 46028, 46033 ve 46029. sokaklar sıcak asfaltla buluşturuldu.

Yenilenen yol sayesinde bölgede ulaşım akışı daha düzenli hale getirildi. Program kapsamında Menderes Mahallesi’nde Mehmet Kasapkara Caddesi ile 46017, 46018, 46019, 46020, 46022, 46035 ve 46037. sokaklarda da sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek.

Esnaflar Çalışmalardan Memnun

Mahalle sakinleri ve esnaflar da çalışmalardan son derece memnun. Toz ve topraklardan kurtulduklarını söyleyen esnaf İbrahim Yanık, “Şu anda asfalt çalışmamız var ve yollarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Mahallemizin her tarafı karış karış asfaltlanıyor. Başkanımız Fırat Görgel’e çok teşekkür ederim” dedi. Mahallede uzun yıllardır esnaflık yapan Mehmet Akın Şenlenmiş de yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “27 yıldır Menderes Mahallesi’nde esnaflık yapıyorum. Altyapımız çok kötüydü ve hepsi yenilendi. Altyapı çalışmaları sonrası yollarımız kötü durumdaydı ama şu anda tamamen yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel’den Allah razı olsun. Bu hizmet buraya veriliyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Tepki Çeken Olay! Elbistan’da Çuval İçinde Ölü Eşek Yavrusu Bulundu

Kahramanmaraş Elbistan’da ayakları bağlı halde ölü bulunan eşek yavrusu vicdanları yaraladı. Olayla ilgili araştırma talebi büyüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den LGS Günü Öğrenci ve Velilere Tam Destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 13 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek LGS kapsamında öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunarken, Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda oluşturacağı bekleme ve ikram noktalarıyla velilere de sınav süresince destek olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın Kırsalında Yol Yatırımlarını Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın kırsalında Kumarlı yolunu 4 bin metrekare kilit parke ile yenilerken; Gökahmetli, Bektaşlı ve Akçakoyunlu mahallelerine ulaşım sağlayan 1,5 kilometrelik arterde kilit parke imalatlarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta Otomobil Tır Dorsesine Saplandı! Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda otomobil park halindeki tır dorsesine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı, bir kişinin durumu ağır.

Kahramanmaraş Andırın’da Kayıp Yaşlı İçin Seferberlik: Ekiplerin Çalışması Mutlu Sonla Bitti

Kahramanmaraş Andırın’da kaybolan 87 yaşındaki Alzheimer hastası Mustafa Köse, AFAD ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla sağ olarak bulundu.

Miiletvekili Zuhal Karakoç: “Çocuklarımızın Güvenliği İçin Çok Boyutlu Çalışıyoruz”

MHP Kahramanmaraş Miiletvekili Zuhal Karakoç, okul güvenliği için uzmanlarla buluştu. Şiddetin önlenmesine yönelik yeni adımlar masaya yatırıldı.

TÜM HABERLER