Görgel ve Kirişci’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a UNESCO Tanıtım Toplantısı Daveti
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile başkentte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek 19 Haziran Cuma günü İstanbul’da gerçekleştirilecek UNESCO tanıtım toplantısına davette bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile başkentte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek 19 Haziran Cuma günü İstanbul’da gerçekleştirilecek UNESCO tanıtım toplantısına davette bulundu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Görüşmede, Kahramanmaraş’ın kültürel ve gastronomik değerlerinin uluslararası alanda tanıtımına yönelik yürütülen çalışmalar ele alınırken, UNESCO Dünya Edebiyat Şehri Tanıtım Toplantısı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davette bulunuldu.
“Sayın Cumhurbaşkanımızı Tanıtım Programımıza Davetimizi Arz Ettik”
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ımızın sahip olduğu eşsiz kültürel mirası ve gastronomi değerlerini uluslararası platformlarda daha güçlü şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, 19 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştireceğimiz UNESCO Tanıtım Toplantısı’na davet etme fırsatı bulduk. Görüşmemizde, şehrimizin UNESCO unvanı doğrultusunda yürüttüğü çalışmalar hakkında Sayın Cumhurbaşkanımıza bilgi arz ettik. Kahramanmaraş’ın tarihi, kültürel ve gastronomi zenginliklerinin dünya çapında hak ettiği değeri görmesi için tüm paydaşlarımızla birlikte yoğun bir gayret içerisindeyiz. Şehrimize gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Yeni Haftada Asfalt Seferberliğini 30 Farklı Noktada Sürdürecek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 27 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında 4 farklı ilçede 30 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.
Kahramanmaraş'ta Narkotikten Dev Operasyon! 9 Şüpheli Tutuklandı
Kahramanmaraş'ta narkotik ekiplerinin dört ayrı operasyonunda uyuşturucu maddeler ve 28 bin 400 TL ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan 9 şüpheli tutuklandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Mükremin Halil Caddesi’nde İlk Etabı Tamamladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi Mükremin Halil Caddesi’nin asfaltını 7 Milyonluk yatırımla baştan sona yeniledi. İkinci etap kapsamında caddede yürüyüş yollarının imalatı gerçekleştirilecek, aydınlatma elamanları modernize edilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı’nda Büyük Dönüşüm Başlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da 2,5 kilometrelik Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı’nda sıcak asfalt serimine başladı. Bulvar; asfaltı, yürüyüş yolları ve aydınlatma sistemiyle baştan sona modernize edilecek.
Üniversite Tercihinde Gençlere Kahramanmaraş Büyükşehir’den Rehberlik Desteği
Pusula Maraş çatısı altında gençlere yönelik desteklerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, üniversite tercih döneminde de gençlerin yanında olacak. 29 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek programda üniversite tanıtımı ve tercih danışmanlığı hizmeti sunulacak.
TSYD Kahramanmaraş İl Temsilciliği’nden Geleceğin Yıldızları İçin Anlamlı Adım: "TSYD Kahramanmaraş Cup" 1 Ağustos’ta Başlıyor
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kahramanmaraş İl Temsilciliği, şehirde bir ilke imza atarak spor camiasıyla bağları güçlendirmek, TSYD'nin marka değerini artırmak ve altyapıdaki çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla kapsamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlatıyor.