© Haber Hanesi 2014 - 2025

Gönüllü Fest Katılımcılarını Bekliyor

Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle Dünya Gönüllüler Günü kapsamında 5 Aralık Pazartesi günü ‘Gönüllü Fest’ etkinliği düzenlenecek. KSÜ Yunus Emre Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için ‘Gönüllü Fest’ etkinliği düzenleyecek. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlikle; gönüllü çalışmaları duyurmak, farkındalık oluşturmak ve gönüllü programlara katılımı artırmak hedefleniyor. 5 Aralık Pazartesi günü, ‘Gönüllü Ol, Farkında Ol!’ temasıyla KSÜ Yunus Emre Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Gönüllü Fest’te; Bir Öğrenci Masalı adlı tiyatro gösterisi, STK tanıtımları, gönüllü sunumu, konser ve daha birçok etkinlik katılımcılarla buluşacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü çerçevesinde düzenlenecek Gönüllü Fest etkinliğine tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Altyapı Sonrası Asfalt Yatırımlarını Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 76 bin 15’inci sokakta tamamlanan altyapının ardından yolu baştan sona asfalt ile yeniliyor. 

Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni Akademik Panelle Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni, başladı. Üç gün boyunca devam edecek şölenin ilk gününde KSÜ’de gerçekleştirilen “Bir Masalın Anlattığı” başlıklı panelde, masalların kültürel mirasın aktarımındaki yeri, toplumsal hafızaya katkısı ve edebiyat dünyasındaki önemi farklı perspektiflerden ele alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Hacılar Mahallesi’ne Yeni Köprü İnşa Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat kırsalındaki Hacılar Mahallesi’nin ulaşım ağına güç katacak yeni bir köprü projesini hayata geçiriyor. Özellikle kış aylarında heyelan ve toprak kayması sonucu meydana gelen ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına bölgeye 10 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde ve 4 metre yüksekliğinde modern bir köprü inşa ediliyor. 

Eski Maraş’ın Kalbinde Dönüşüm Başladı: Fevzipaşa Mahallesi Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin en eski yerleşim yerlerinden Fevzipaşa Mahallesi’ni daha estetik bir görünüme kavuşması için “Sokak Sağlıklaştırma Projesi” başlattı. Proje kapsamında mahalledeki yapıların cepheleri tarihi dokuya uygun şekilde yenileniyor. 

Kahramanmaraş’ta Gece Boyu Sağanak Mesaisi: Metrekareye 30 Kilogram Yağış Düştü!

Kahramanmaraş'ta 23.00 ile 01.00 saatleri arasında gökyüzü yarıldı! Metrekareye 30 kilogram yağış düşerken sabaha kadar süren mücadelenin detayları burada.

Kahramanmaraşlılar Dikkat: Bu Gece 22.00’de Musluklar Kapanıyor!

Kahramanmaraş’ta KASKİ’nin gerçekleştireceği altyapı bakım çalışması nedeniyle iki ilçede planlı su kesintisine gidiliyor.

TÜM HABERLER