Kahramanmaraş’ta Gece Boyu Sağanak Mesaisi: Metrekareye 30 Kilogram Yağış Düştü!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ta 23.00 ile 01.00 saatleri arasında gökyüzü yarıldı! Metrekareye 30 kilogram yağış düşerken sabaha kadar süren mücadelenin detayları burada.
Dün gece saatlerinden itibaren aşırı yağışların etkisini gösterdiği Kahramanmaraş’ta metrekareye 30 kilogram yağış düştü. 23.00 ile 01.00 saatleri arasında şiddetini daha da artıran yağışlara karşı ekipler sabaha kadar mesaisini sürdürdü.
Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağışlara karşı Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ ekipleri sabaha kadar mesaisini sürdürdü. Metrekareye 30 kilogram yağışın düştüğü şehir merkezinde özellikle gece saat 23.00 – 01.00 saatleri arasında aşırı yağışlar etkili oldu.
Sorun yaşanan bölgelerde müdahaleler yapılarak trafik akışının rahatlaması sağlandı. ALO 153 ve 185 Çağrı Merkezlerine yapılan ihbarlarla da tek tek ilgilenen ekipler sorunlara çözüm üretti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Elbistan’da Şap Alarmı: 5 Mahalle Karantinaya Alındı
Kahramanmaraş Elbistan’da Pınarbaşı dahil 5 mahallede şap tedbiri başladı. Hayvan hareketleri durduruldu, üreticilere hastalık belirtileri için uyarı yapıldı.
Başkan Fırat Görgel Onikişubat Danışma Meclisi’nde Konuştu: "Şehri Geleceğe Hazırlıyoruz!"
AK Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ı daha modern, güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirme kararlılığımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Sultanları Evinde Galibiyet Peşinde
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’un 7’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Belediye Spor’u konuk edecek. 1 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Merkez Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma için tüm Kahramanmaraşlı sporseverler maça davet edildi.
Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni Büyük Bir Coşkuyla Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni’nin açılış töreni Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin ve dünyanın farklı coğrafyalarından masal anlatıcılarını Kahramanmaraş’ta buluşturan şölen, 1 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Altyapı Sonrası Asfalt Yatırımlarını Durmaksızın Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ndeki 76 bin 15’inci sokakta tamamlanan altyapının ardından yolu baştan sona asfalt ile yeniliyor.
Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni Akademik Panelle Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni, başladı. Üç gün boyunca devam edecek şölenin ilk gününde KSÜ’de gerçekleştirilen “Bir Masalın Anlattığı” başlıklı panelde, masalların kültürel mirasın aktarımındaki yeri, toplumsal hafızaya katkısı ve edebiyat dünyasındaki önemi farklı perspektiflerden ele alındı.