© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir, Ortak Kullanım Alanlarında Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, geçici barınma merkezleri başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında günlük temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında alt ve üstyapı çalışmalarını kesintisiz sürdürürken bir yandan da meydana gelebilecek salgın hastalıkların önüne geçerek halk sağlığını korumak için ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamalarına da devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, geçici barınma merkezleri başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında günlük rutin olarak dezenfeksiyon ve zararlı haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. İbadethane, lavabolar ve duş alanları da sık sık temizlenerek ve dezenfekte edilerek ortak kullanım alanlarında hijyen sağlanıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, halk sağlığının korunması noktasında temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarının günlük rutin olarak devam edeceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER