© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Güngör; “Azerbaycanlı Kardeşlerimize Müteşekkiriz”

Azerbaycan Diasporasına Destek Vakfı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu tarafından depremzedelere gönderilen gıda kolilerinin dağıtım programına katılan Başkan Güngör, “Felaketin üçüncü ayına girerken ilk günden bu yana yardımlarını çoğaltarak yanımızda olan ve acımızı paylaşan Azerbaycanlı kardeşlerimize müteşekkiriz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Azerbaycan Diasporasına Destek Vakfı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu tarafından Kahramanmaraşlı depremzedelere gönderilen gıda yardımlarının dağıtımında vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti 28. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin, Azerbaycan Diasporaya Destek Vakfı Başkanı Akram Abdullayev ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Parviz Mammadzada’nın yer aldığı programda geçici barınma merkezlerindeki vatandaşlara gıda kolilerini ulaştıran Başkan Güngör, “Milletvekili adayımız Sayın Mehmet Şahin ve ziyaretimize gelen kıymetli Azerbaycan Diasporasına Destek Vakfı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu heyetiyle geçici barınma merkezlerimizdeki hemşehrilerimize gelen yardımları teslim ettik. Felaketin üçüncü ayına girerken ilk günden bu yana yardımlarını çoğaltarak yanımızda olan ve acımızı paylaşan Azerbaycanlı kardeşlerimize müteşekkiriz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER